GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şenel-Sabri Turan İlkokulu

Ahmet KINALI - Okul Müdürü

1978 yılı Gaziantep ili Nurdağı ilçesi doğumlu olan müdürümüz Ahmet KINALI, İlkokul ve Ortaokulu Nurdağında Lise öğrenimini Kahramanmaraş´ta  tamamladı. Gaziantep üniversitesinde Lisans eğitimini , yine Gaziantep üniversitesi Eğitim Fakültesinde Eğitim Yönetimi Denetimi Teftişi Ekonomisi Planlama alanında Yüksek Lisansını tamamladı. Meslek yaşamına 2000 Yılında Gaziantep ili Nurdağı İlçesi Kırkpınar İlköğretim Okulunda Vekil öğretmen olarak başladı . Daha sonra 2002 yılında Şırnak ili İdil  ilçesi Akdağ İlköğretim okulunda göreve başladı. Gaziantep ilinde çeşitli okullarda öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundu. 2017-2023 arasında Akkent İlkokulu müdürlüğü görevinde bulundu, 02.08.2023 tarihinden itibaren okulumuzdaki görevine başladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.