GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şenel-Sabri Turan İlkokulu

Nis

Öğretmenimiz Gözde KARA DARĞIN'ın, katılım sağladığı "Web 2.0 ile Eğlen-Öğren-Uygula"  eTwinning Projesi çalışmaları son hızla devam ediyor.

MEBAR ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK İLE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ETKİNLİK VİDEOMUZU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Arttırılmış gerçeklik ile ilgili diğer çalışmalarımız ve avatarla öğrenci tanıtımımız aşağıdadır.

Nis

ORTAK DİLİMİZ OYUN ŞENLİĞİ

Mrt

Dr. Benal TANRISEVER ŞİMŞEK okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle biraraya geldi.

Mrt

Öğretmenlerimizden Ahmet ÇAKIR "Yer Gök Su" eTwinning Projesine katılım sağlamıştır.Projeye ait çalışmalar aşağıdadır.

Şbt

Öğretmenimiz Merve YILMAZ "Geleceğini Düşün ve Geri Dönüştür" eTwinning Projesine katılım sağlamıştır. Proje ile ilgili çalışmalar aşağıdadır.

Şbt

Öğretmenimi Dilek SAFA "Geleceğini Düşün ve Geri Dönüştür" eTwinning Projesine katılım sağlamıştır. Proje ile ilgili çalışmaları aşağıdadır.

Şbt

Öğretmenimiz Ayşe AKPINAR DİŞBUDAK tarafından yürütülen "ORTAK DİLİMİZ OYUN" eTwinning Projesi Çalışmaları

Yeni Yıl Takvimini Görmek için TIKLAYINIZ. (Proje Ortak Ürünü)

Şbt

Öğretmenimiz Fatih TEKİN  "Dersimiz Türkçe" eTwinning Projesine başlamıştır. Proje tanıtım videosu için TIKLAYINIZ.

Şbt

Öğretmenimiz Gözde KARA DARĞIN tarafından yürütülen Web 2.0 ile Eğlen-Öğren-Uygula  eTwinning Projesi Tanıtım videosunu izlemek için TIKLAYINIZ.

Ara

15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Duygu SAVRUN ve Ayşe AKPINAR DİŞBUDAK 2020 yılında yürütmüş oldukları eTwinning Projesi sonucu Başarı Belgelerini aldılar.Proje sonucunda okulumuza da "Ulusal Kalite Etiketi" kazandırdılar.

"Ulusal Kalite Etiketi" Okul Müdürümüz Metin KAYA ve öğretmenlerimize İl Milli Eğitim Müdürümüz Yasin TEPE tarafından takdim edildi.Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.